Ny Hoodtröja?

På hösten och vintern tycker jag personligen att en hoodtröja är bland det skönaste man kan ha på sig. Den behöver dessutom inte enbart förknippas med en förslappad sunkig stil. Det finns en uppsjö av snygga designade hoodies på marknaden.
Jag har en Number (N)ine inte helt olik den på bilden nedan och det är nog min absoluta favorittröja faktiskt så den vill jag nog slå ett extra slag för även om priset inte är gratis.

image157

Den här kräver nog en del av sin bärare, men jag tyckte den var riktigt cool....något svårmatchad men helt i linje med hösten tema: teknologi

Märke? Alexandre Herchcovitch
Var? 
http://www.tobi.com/
Pris? 2980 kr

image158

Raf Simons
www.luisaviaroma.com
3060 kr


image160

Helmut Lang är tillbaka och även om märket inte riktigt är så nyskapande som när Helmut själv designade så är kollektionen snygg. Denna hood är inget undantag. Jag gillar speciellt hur man använt dragkedjan, eller snarare dargkedjorna.

www.tobi.com
2540 kr


image161

Långa ärmar a la Rick Owens. Rätt simpel ändå men detaljerna och passformen är vass.
Darkshadow by Rick Owens
http://www.brownsfashion.com/
2790 kr


image162

De här hoodtröjorna är riktigt riktigt sköna. Bomullen andas verkligen kvalitet. Passformen är slapp men ändå slimmad, svårt att beskriva det bättre än så. De är ganska långa, på gränsen till oversize med en stor luva.
Numer (N)ine
http://www.cliffedge.co.jp/
3130 kr


image163

Surface 2 Air
http://www.tresbien-shop.com/
995 kr


image164

Lite färg är ju aldrig fel.
Gitte Wetter
http://www.tresbien-shop.com
1295 kr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback